445 messi tøj Audrea

009 arsenal trøjer Elaine

Frank Lampard dringt erop aan dat Billy Gilmour zijn voeten op de grond houdt, barcelona spillertrøje ondanks de grote wending van de tiener middenvelder tegen Liverpool.De jonge Gilmour uit Schotland leverde een eersteklas prestatie, chelsea trøje 21/22 waarbij hij het spel leidde toen Chelsea de Premier League-kampioenen Liverpool uit de FA Cup dumpte met een 2-0 overwinning op dinsdag.

Nu kon de 18-jarige opnieuw beginnen in de Premier League-wedstrijd van zondag met Everton, gezien de lange blessurelijst van Chelsea.De Blues zouden wel negen vaste gasten kunnen hebben als de Toffees op Stamford Bridge staan, en Lampard zou zonder aarzeling Gilmour meteen weer in actie brengen.

Op de vraag hoe Gilmour is geweest in de nasleep van zijn coming-of-age-optreden tegen Liverpool, zei Lampard: ‘Hetzelfde.We hadden woensdag vrij, dus ik weet zeker dat hij liverpool trøjer ervan genoot.Hij zou het moeten doen, zijn familie was hier voor het spel.

Everton gaat naar West-Londen onder leiding van de voormalige Chelsea-baas Carlo Ancelotti, psg trøjer die de Blues in 2010 naar hun eerste binnenlandse dubbelspel stuurde.De 60-jarige vecht om de Goodison Park-club terug naar de Premier League manchester united drakt te duwen, en Lampard zegt dat zijn voormalige Blues-baas een warm welkom zal krijgen.

Gevraagd naar wat voor ontvangst hij verwacht voor Ancelotti, zei Lampard: ‘Een zeer goede, hij wordt zeer gerespecteerd in eigen huis en bij de fans.

댓글 남기기